Luiten Consult is in 2008 gestart door Teja Luiten, mijn praktijk is gevestigd in Deventer.

Als Psychomotorisch therapeut heb ik meer dan 20 jaar werkervaring in de zorg voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en de behandeling van complexe zorgvragen.  Beeldvorming van de cliënt, behandeling van problematisch gedrag en deskundigheidsbevordering van teams staan hierbij centraal. Het ervaringsgericht werken en het gebruik van videobeelden neemt tijdens deze begeleidingstrajecten een centrale plaats in.

Als consulent bij intensieve vraagstukken  is mijn werkterrein uitgebreid naar de Geestelijke Gezondheids Zorg, het (speciaal)onderwijs en de ouderenzorg. Ook in deze sectoren ligt mijn focus op het creëren van een nieuw kijk op de cliënt en het bevorderen van  de kwaliteit van de interactie.

Ik ben gespecialiseerd Heijkooptrainer en coach.

Sinds 2009 ben ik gecertificeerd opleider aan de Heijkoop Academie. Mijn enthousiasme en kennis over het hanteren van de methode draag ik over aan psychologen, orthopedagogen en anderen, die gezinnen en teams willen leren coachen met behulp van de Methode Heijkoop.

Als geregistreerd supervisor en coach begeleid ik individuen en teams.  Ik werk hierbij graag ervaringsgericht. Ik ben gespecialiseerd in het gebruik van videobeelden en spelvormen. Leervragen komen op die manier snel tot een essentie en het resultaat van een traject is direct zichtbaar.

Mijn werkwijze is  accepterend, enthousiasmerend en ontwikkelingsgericht.

Luiten Consult is:

  • Ingeschreven bij Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)
  • Lid van de NVPMT
  • Geregistreerd lid van de Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching (LVSC) Regnr. S 12146
  • Gecertificeerd Heijkooptrainer/coach
  • Gecertificeerd opleider methode Heijkoop